Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Ruler of Dubai, Vice President and Prime Minister of UAE
14 FEB 2024 3:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met His Highness Sheikh Mohamed bin Rashid Al Maktoum, Vice President, Prime Minister, Defence Minister, and the Ruler of Dubai on 14 February 2024 in Dubai.
Both leaders held discussions on a wide range of areas of bilateral cooperation, including trade, investment, technology, space, education and people-to-people ties. They expressed their satisfaction at the rapidly growing economic and commercial ties between India and the UAE, and acknowledged in particular the key role played by the Comprehensive Economic Partnership Agreement. They also welcomed the signing of the Bilateral Investment Treaty.
Prime Minister thanked Prime Minister Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum for his graciousness towards the Indian community living in Dubai. Both leaders acknowledged the contribution of the Indian Diaspora in Dubai’s evolution into a global hub for trade, services and tourism.
Prime Minister expressed deep appreciation to Prime Minister Sheikh Mohammed bin Rashid for the grant of land for an Indian Community Hospital in Dubai which will offer affordable healthcare facilities for the Indian blue-collar workers.
Prime Minister invited Minister Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum to visit India at his earliest convenience.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দুবাইগী লৈঙাকপা, য়ু.এ.ইগী উপ-রাস্ত্রপতি অমসুং প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
14 FEB 2024 3:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারি ১৪,২০২৪ দা দুবাইদা উপ-রাস্ত্রপতি, প্রধান মন্ত্রী, দিফেন্স মিনিস্তর অমসুং দুবাইগী লৈঙাকপা ইকায়খুম্নরবা সৈখ মোহমদ বিন রসিদ অল মাকতুম উনখ্রে।
লুচিংবা অনিমক্না ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, তেক্নোলোজি, স্পেস, ইজুকেসন অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং য়াওনা লৈবাক অনি মতেং পাংনবা তোঙান-তোঙানবা হিরমশিং খন্নখি। ভারত অমসুং য়ু.এ.ইগী মরক্তা শেন-থুম অমসুং ললোন-ইতিক্কী মরীশিং য়াংনা ফগৎলকপদা মখোয়না অপেনবা ফোঙদোকখি অমসুং কমপ্রেহেন্সিপ ইকোনোমিক পার্তনরশিপ এগ্রিমেন্তনা লৌরিবা মরুওইবা থৌদাং থাগৎখি। বাইলেতরেল ইনভেস্তমেন্ত এগ্রিমেন্ত খুৎয়েক পীনবদা মখোয়না তরাম্না ওকখি।
দুবাইদা লৈরিবা ভারতমচাশিংগী য়াইফনবা মহাক্না হোৎনবদগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী মোহমদ বিন রসিদ অল মাকতুম থাগৎপা ফোঙদোকখি। দুবাই মালেমগী ললোন-ইতিক, থবক অমসুং তুরিজমগী মফম অমা ওইরকপদা ভারতমচাশিংনা লৌখিবা থৌদাং লুচিংবা অনিমক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি।
শিন্মী ওইনা থবক তৌরিবা ভারতমচাশিংদা মমল হোংনা অনা-লায়য়েংগী খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা দুবাইদা ভারতমচাশিংগী হোস্পিতাল অমা শানবা লম পীবগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী মোহমদ বিন রসিদ অল মাকতুম থাগৎপা ফোঙদোকখি।
মহাক্কী খুদোংচাগদবা য়েংলবা ভারত্তা লাক্নবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী মোহমদ বিন রসিদ অল মাকতুমদা চেবাউ পীখি।