প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আই.আই.তি দিল্লি-অবু ধাবী কেম্পসকী অহানবা বেতচগী মহৈরোয়শিংগা উনখ্রে
13 FEB 2024 7:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.আই.তি দিল্লি-অবু ধাবী কেম্পসকী অহানবা বেতচগী মহৈরোয়শিংগা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মসি ভারত অমসুং য়ু.এ.ইগী মরক্তা লৈবাক অনি মতেং পাংনবগী অনৌবা তাঙ্কক অমা হৌবতা নত্তনা লৈবাক অনিগী নহারোলশিং পুনশিল্লগনি।
লৈবাক অনিগী লুচিংবশিংনা ফেব্রুৱারি ২০০২২দা য়ু.এ.ইদা ইন্দিয়ান ইন্সতিতুৎ ওফ তেক্নোলোজি, দিল্লিগী কেম্পস অমা হাংদোক্নবা ৱারেপ লৌখিবনি। প্রোজেক অসি মহৈরোয়শিংদা মালেমগী ওইনা অৱাংবা থাক্কী মগুন লৈবা ইজুকেসন ফংহন্নবা ইন্দিয়ান ইন্সতিতুৎ ওফ তেক্নোলোজি, দিল্লি অমসুং অবু ধাবী দিপার্তমেন্ত ওফ ইজুকেসন(এদেক)না পুন্না পায়খৎমিন্নবনি। মসিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা তুংগী মীরোলগী তেক্নোলোজি, রিছার্স অমসুং ইন্নোবেসনগী লমশিংদা মতেং পাংনবা হেনগৎহনগনি। অহানবা একাদেমিক প্রোগ্রাম- ইনর্জি ত্রান্সসিসন অমসুং স্তেনেবিলিতিগী মাস্তর অমা চহি অসিগী জনুৱারিদগী হৌরে।

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with first batch of students from IIT Delhi- Abu Dhabi Campus
13 FEB 2024 7:35PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the first batch of students from the IIT Delhi–Abu Dhabi Campus. Prime Minister said that this not only begins a new chapter in bilateral collaboration between India and the UAE, but also brings the youth from the two countries together.
The opening of a campus of the Indian Institute of Technology, Delhi in the UAE was envisioned by the leadership of the countries in February 2022. The project, a joint collaboration between the Indian Institute of Technology Delhi (IIT-D) and Abu Dhabi Department of Education & Knowledge (ADEK), aims to provide quality higher education opportunities to students globally. It would also foster partnerships between the two countries in the fields of next generation technology, research and innovation. The first academic program - a Masters in Energy Transition and Sustainability - commenced this January.