প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মধ্য প্রদেশকী হর্দাদা লৈবা বম্বুলাগী ফেক্তরীদা খুদোংথীবা থৌদোকপ থোকপদগী মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
PMNRFকী মাইকৈদগী খেতী-পুরোন পীরগনি
06 FEB 2024 5:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী হর্দাদা লৈবা বম্বুলাগী ফেক্তরীদা খুদোংথীবা থৌদোকপ থোকপদগী মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংদা লুপা লাক্ষ 2 অমসুং শোক্লবশিংগী মফমদা লুপা 50,000গী ক্ষেতি-পুরোন PMNRFকী মাইকৈদগী পীরগনি লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মধ্য প্রদেশকী হর্দাদা লৈবা বম্বুলাগী ফেক্তরীদা খুদোংথীবা থৌদোকপ থোকপদগী মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা নুংঙাইতবা ফাওই। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। শোক্লবশিংনা অথুবা মতমদা নাবা ফবা ওইরসনু। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না অৱাবা তারবা মীওইশিংগী মতেং পাংলি”।
PMNRFকী মাইকৈদগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংদা লুপা লাক্ষ 2 অমসুং শোক্লবশিংগী মফমদা লুপা 50,000গী ক্ষেতি-পুরোন পীগনি।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to mishap at cracker factory in Harda, Madhya Pradesh
Announces ex-gratia from PMNRF
06 FEB 2024 5:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a mishap at a cracker factory in Harda, Madhya Pradesh. The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office Posted on X:
“Distressed by the loss of lives due to the mishap at a cracker factory in Harda, Madhya Pradesh. Condolences to all those who have lost their loved ones. May those injured recover at the earliest. The local administration is assisting all those affected.
Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured will be given Rs. 50,000”