প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হিন্দী অমসুং ওরিয়া সেনিমাগী লময়ানবা শ্রী সাধু মেহের লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 FEB 2024 2:17PM by PIB Imphal
হিন্দী অমসুং ওরিয়া সেনিমাগী লময়ানবা শ্রী সাধু মেহের লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শ্রী সাধু মেহের জি লৈখিদবা অসি ফিল্মগী তাইবং অমসুং ঐখোয়গী নাৎকী পুক্কৈগী অচৌবা মাঙজবা অমনি। হিন্দী অমসুং ওরিয়া সেনিমাগী লময়ানবা অমা ওইনা, মহাক্কী সেনিমাগী পর্ফোমেন্স অমসুং কৎথোকপা অসি তমজনফম্নি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরুপ-মপাংশিং অমসুং মহাক নুংশিজবা কয়াগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্না থম্লম্বা ইনাকখুল্লবা কলাগী পুক্কৈ ঐখোয়না নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of stalwart of Hindi and Odia cinema Shri Sadhu Meher
03 FEB 2024 2:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of stalwart of Hindi and Odia cinema Shri Sadhu Meher.
The Prime Minister posted on X:
“The demise of Shri Sadhu Meher Ji is a profound loss for the world of films and our cultural heritage. A stalwart in both Hindi and Odia cinema, his cinematic performances and dedication was exemplary. My thoughts are with his family, colleagues, and many fans mourning this irreplaceable loss. In his memory, we cherish the rich artistic heritage he leaves behind. Om Shanti.”