Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates to all those who have been conferred the Padma Awards
25 JAN 2024 11:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated to all those who have been conferred the Padma Awards.
In a X post, the Prime Minister said;
“Congratulations to all those who have been conferred the Padma Awards. India cherishes their contribution across diverse sectors. May they continue to inspire people with their exceptional work. https://pib.gov.in/PressReleseDetailm.aspx?PRID=1999790”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পদ্ম এৱার্দ পীরবা মীওইশিংদা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 JAN 2024 11:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পদ্ম এৱার্দ পীরবা মীওইশিংদা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পদ্ম এৱার্দ পীরবা মীওইশিংদা হরাওবা ফোঙদোকচরি। হিরম কয়াদা মখোয়না পাংথোকখিবা থবকশিং ভারতনা লুম্না লৌরি। মখোয়গী অখন্নবা থবকশিংদা মখোয়না মখা তানা মীয়ামদা ইথিল পীবা ওইরসনু। https://pib.gov.in/PressReleseDetailm.aspx?PRID=1999790”