প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নোংচুপ বেঙ্গলগী মীয়াম্না প্রভু শ্রী রামগী মফমদা অৱাংবা থাক্কী ইকায়খুম্নবা উৎলে: প্রধান মন্ত্রী
20 JAN 2024 9:25AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি নোংচুপ বেঙ্গলগী মীয়াম্না প্রভু শ্রী রামগী মফমদা অৱাংবা থাক্কী ইকায়খুম্নবা উৎলে।
মহাক্না পায়েল কারনা শকপা মমিং লৈরবা ভাগবান শ্রী রামগী লাইশোন ঈশৈ ‘মন জোপো নাম’ সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নোংচুপ বেঙ্গলগী মীয়াম্না প্রভু শ্রী রামগী মফমদা অৱাংবা থাক্কী ইকায়খুম্নবা উৎলে। মফম অসিদা মমিং লৈরবা নাজরুল গীতি মোনো জোপো নাম লৈরে। #ShriRamBhajan”

Prime Minister's Office
The people of West Bengal have immense reverence towards Prabhu Shri Ram: Prime Minister
20 JAN 2024 9:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the people of West Bengal have immense reverence towards Prabhu Shri Ram.
He has also shared iconic bhajan of Lord Shri Ram ‘Mon Jopo Naam’ sung by Payel Kar.
The Prime Minister posted on X;
“The people of West Bengal have immense reverence towards Prabhu Shri Ram. Here is the iconic Nazrul Geeti Mono Jopo Naam. #ShriRamBhajan”