প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী লম্বীগী এক্সিদেন্ততা মী লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 JAN 2024 12:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, অসামগী গোলাঘাত্তা লম্বীগী এক্সিদেন্ত অমদা মী লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমদি শোক্লবশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীগনি হায়না লাউথোকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখি:
“অসামগী গোলাঘাত্তা লম্বীগী লাইবক থিবা থৌদোক অমদা মী লৈখিদনা পুক্নিং ৱাহল্লে‍। অৱাবা নংলবা ইমুংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। শোক্লবশিং থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু‍। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না থৌদোক্তুনা শোকহল্লবা মীওইশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পাংলি‍। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি‍। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: পি.এম.”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in Assam road accident
03 JAN 2024 12:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, condoled the loss of lives due to a tragic road mishap in Golaghat, Assam.
He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister’s Office posted on X:
"Pained by the loss of lives due to a road mishap in Golaghat, Assam. Condolences to the bereaved families. May the injured recover at the earliest. The local administration is providing all possible assistance to those affected. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"