ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଭିଁଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କ୍ରିସ୍‌ମାସ୍ ଶୁଭେଚ୍ଛା
25 DEC 2023 9:56AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସ ଅବସରରେ ସଭିଁଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ସଭିଁଙ୍କୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସ ଶୁଭେଚ୍ଛା! ଏହି ଉତ୍ସବର ଋତୁ ସମସ୍ତଙ୍କ ପାଇଁ ଆନନ୍ଦ, ଶାନ୍ତି ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧି ଆଣୁ । ଆସନ୍ତୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟମାସର ପ୍ରତୀକ ସଦ୍‌ଭାବ ଏବଂ କରୁଣାର ଭାବନାର ଉତ୍ସବ ପାଳିବା ଏବଂ ଏପରି ଏକ ଦୁନିଆ ପାଇଁ କାମ କରିବା ଯେଉଁଠି ସମସ୍ତେ ଖୁସି ଓ ସୁସ୍ଥ ରହିବେ । ଆମେ ପ୍ରଭୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ମହାନ ଶିକ୍ଷାକୁ ସ୍ମରଣ କରିବା ।’

Prime Minister's Office
PM wishes everyone a Merry Christmas
25 DEC 2023 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his warm wishes to the masses on the occasion of Christmas today.
He asked people to recall the noble teachings of Lord Christ.
The Prime Minister posted on X:
"Wishing everyone a Merry Christmas! May this festive season bring joy, peace and prosperity to all. Let’s celebrate the spirit of harmony and compassion that Christmas symbolizes, and work towards a world where everyone is happy and healthy. We also recall the noble teachings of Lord Christ."