Prime Minister's Office
PM wishes everyone a Merry Christmas
25 DEC 2023 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his warm wishes to the masses on the occasion of Christmas today.
He asked people to recall the noble teachings of Lord Christ.
The Prime Minister posted on X:
"Wishing everyone a Merry Christmas! May this festive season bring joy, peace and prosperity to all. Let’s celebrate the spirit of harmony and compassion that Christmas symbolizes, and work towards a world where everyone is happy and healthy. We also recall the noble teachings of Lord Christ."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম্বু খৃস্তমাস্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
25 DEC 2023 9:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি খৃস্তমাস্কী থৌরমদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখি।
মহাক্না মীয়াম্বু প্রভু খৃস্তনা তাক্লম্বা ফজরবা পাউতাকশিং অদুবু নিংশিংননবা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
"মীয়াম্বু খৃস্তমাস্কী য়াইফ পাউজেল পীজরি! কুম্মৈ অসিনা মীপুম খুদিংমক্তা নুংঙাইবা, তংদু লৈতাবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু। খৃস্তমাসনা তাক্লিবা অমত্তা ওইবা অমসুং নুংশিনবগী ৱাখল্লোন অদুবু ঐখোয়না পালন তৌরসি, অমসুং মীপুম খুদিংমক্না নুংঙাইবা অমসুং নাদ-য়েক্তবা মালেম অমা ওইহল্লসি। ঐখোয়না প্রভু খৃস্তনা তাক্লম্বা ফজরবা পাউতাকশিং অদুবুসু নিংশিংলি।"