Prime Minister's Office
Chhattisgarh CM and Deputy CMs meet PM
23 DEC 2023 2:29PM by PIB Delhi
The Chief Minister of Chhattisgarh Shri Vishnu Deo Sai, along with Deputy Chief Ministers Shri Arun Sao and Shri Vijay Sharma met the Prime Minister, Shri Narendra Modi, today.
The Prime Minister’s Office posted on X:
"CM of Chhattisgarh, Shri @vishnudsai, along with Deputy CMs, Shri @ArunSao3 and Shri @vijayratankwd met PM @narendramodi."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ছতিসগরগী মুখ্য মন্ত্রী অমসুং দিপুতী CM শিংগা প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখ্রে
23 DEC 2023 2:29PM by PIB Imphal
ছতিসগরগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ভিস্নু দিও সাইগা লোয়ননা দিপুতী চীফ মিনিস্তর শ্রী অরুন সাও অমসুং শ্রী ভিজয় শর্মাগা প্রপ্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X দা থাগৎখিঃ
"ছতিসগরগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী @vishnudsai গা লোয়ননা দিপুতী CM শিং, শ্রী @ArunSao3 অমসুং শ্রী @vijayratankwd না প্রধান মন্ত্রী @narendramodi গা উন্নখ্রে।"