প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লালদুহোমা অমসুং মহাক্কী দল জোরাম পিপলস মুভমেন্ত প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 DEC 2023 8:10PM by PIB Imphal
মিজোরম এশেমব্লি মীখলদা মাইপাকপগীদমক লালদুহোমা অমসুং মহাক্কী দল জোরাম পিপলস মুভমেন্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মিজোরম মখা তানা চাউখৎনবা পাংবা য়াবা মতেং পাংগনি হায়না শ্রী মোদীনা থাজবা পীখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মিজোরম এশেমব্লি মীখলদা মাইপাকপগীদমক লালদুহোমা অমসুং মহাক্কী দল জোরাম পিপলস মুভমেন্ত থাগৎচরি। মিজোরম মখা তানা চাউখৎনবা ঐনা পাংবা য়াবা মতেং পাংগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Lalduhoma and his party Zoram People’s Movement
04 DEC 2023 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mr. Lalduhoma and his party Zoram People’s Movement for the victory in the Mizoram Assembly elections. Shri Modi also assured all possible support in furthering the progress of Mizoram.
In a X post, the Prime Minister said;
“Congratulations to the Zoram People’s Movement and Mr. Lalduhoma for the victory in the Mizoram Assembly elections. I assure all possible support in furthering the progress of Mizoram.”