প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী দিসেম্বর ৮দা দেহরাদুন্দা চৎকনি অমদি ‘উত্তরাখন্দ গ্লোবেল ইনভেস্তর্স সমিৎ ২০২৩’ হৌদোক্কনি
সমিৎকী থীম – পীস তু প্রোস্পেরিতী
সমিৎসিনা উত্তরাখন্দবু অনৌবা ইনভেস্তমেন্তকী পন্থুংফম অমা ওইনা শেমগৎনবা পান্দম থম্লি
06 DEC 2023 2:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী দিসেম্বর ৮, ২০২৩ দা দেহরাদুন, উত্তরাখন্দদা চৎকনি‍। অয়ুক পুং ১০:৩০ রোম তারকপা মতমদা, মহাক্না দেহরাদুনগী ফোরেস্ত রীছর্চ ইন্সতিত্যুৎতা পাঙথোক্কদৌরিবা ‘উত্তরাখন্দ গ্লোবেল ইনভেস্তর্স সমিৎ ২০২৩’ হৌদোক্কনি‍। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরমদুদা তিল্লিবা মীয়ামগী মফমদসু ৱা ঙাংগনি‍।
‘উত্তরাখন্দ গ্লোবেল ইনভেস্তর্স সমিৎ ২০২৩’ উত্তরাখন্দবু অনৌবা ইনভেস্তমেন্তগী পন্থুংফম অমা ওইনা শেমগৎপগী মায়কৈদা থাংজিল্লিবা খোঙথাঙ অমনি‍। নুমিৎ নিনিগী ওইবা সমিৎ অসি ‘পীস তু প্রোস্পেরিতী’ হায়বা থীম অসিদা দিসেম্বর ৮ অমদি ৯, ২০২৩দা পাঙথোক্কদৌবনি‍।
সমিৎ অসিদা মালেম শিনবা থুংবদগী ইনভেস্তরশিং অমদি দেলিগেৎশিংনা শরুক য়াগনি‍। মসিদা কেন্দ্র মন্ত্রীশিং, তোঙান তোঙানবা লৈবাকশিংগী এম্বেসেদরশিং, লোয়ননা মকোক থোংবা ইন্দস্ত্রিএলিস্তশিং, অতৈ কয়াসু শরুক য়াগদৌরি‍।

Prime Minister's Office
PM to visit Dehradun on 8th December and inaugurate the ‘Uttarakhand Global Investors Summit 2023’
Theme of the Summit - Peace to Prosperity
Summit aimed towards establishing Uttarakhand as a new investment destination
06 DEC 2023 2:21PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Dehradun, Uttarakhand on 8th December, 2023. At around 10:30 AM, he will inaugurate ‘Uttarakhand Global Investors Summit 2023’ being held at Forest Research Institute, Dehradun. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
‘Uttarakhand Global Investors Summit 2023’ is a step towards establishing Uttarakhand as a new investment destination. The two day summit is being held on 8th and 9th December, 2023 with the theme - “Peace to Prosperity”.
The summit will be attended by thousands of investors and delegates from across the world. It will witness participation of Union Ministers, Ambassadors of various countries along with leading industrialists, among others.