প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্রী গুরু নানক দেব জীগী প্রকাস পুরব থৌরমগী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
27 NOV 2023 9:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক্কী মফমদা স্রী গুরু নানক দেব জীগী প্রকাস পুরবকী য়াইফরবা থৌরমগী য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍। অতোপ্পগী থৌগল তৌবদা অমদি মচিল মনাও ওইবগী মরী পাকথোক চাউথোকহনবদা স্রী গুরু নানক দেব জীনা থম্লম্বা মরুওইবা মীৎয়েঙনা মালেম পুম্বদা লৈরিবা মীওই মিলিয়ন কয়াগী থৌনা ওইনরি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা স্রী গুরু নানক দেব জীগী মফমদা মহাক্না শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখিবা ঙরাংগী মন কী বাতকী ভিদিও ক্লিপ অমসু থাগৎলকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“স্রী গুরু নানক দেব জীগী য়াইফরবা প্রকাস পুরব থৌরমগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। অতোপ্পগী থৌগল তৌবা অমদি মচিন মনাও ওইবগী মরীবু হেন্না পাকথোক চাউথোকহনবদা মহাক্না থম্লম্বা মীৎয়েঙনা মালেম পুম্বদা মীওই মীলিয়ন কয়াগী পাঙ্গল ওইনরি‍। ঙরাং #MannKiBaat থৌরমদা মহাক্কী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলিসু কৎচখ্রে‍।”

Prime Minister's Office
PM greets on the auspicious occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Nanak Dev Ji
27 NOV 2023 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the nation on the auspicious occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Nanak Dev Ji. Shri Modi said that Sri Guru Nanak Dev Ji’s emphasis on serving others and furthering brotherhood give strength to millions around the world.
Prime Minister also shared a video clip from Yesterday’s Mann Ki Baat in which he had paid tributes to Sri Guru Nanak Dev Ji.
The Prime Minister posted on X;
“Greetings on the auspicious occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Nanak Dev Ji. His emphasis on serving others and furthering brotherhood give strength to millions around the world. Had also paid tributes to him during #MannKiBaat yesterday.”