প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লুজেমবর্গকী প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা লুক ফ্রিদেন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
20 NOV 2023 5:02PM by PIB Imphal
লুজেমবর্গকী প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুক ফ্রিদেন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লুজেমবর্গকী প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা @LucFrieden থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী মান্নবা গনতন্ত্রগী মগুনশিং অমসুং আইনগী চৎন-কাংলোনশিংদা থাজবদা অকনবা য়ুম্ফম ওইরিবা ভারত-লুজেমবার্গকী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Luc Frieden for becoming Prime Minister of Luxembourg
20 NOV 2023 5:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Luc Frieden for becoming Prime Minister of Luxembourg.
The Prime Minister poster on X;
“Heartiest congratulations @LucFrieden on taking over as the Prime Minister of Luxembourg. Looking forward to working closely with you to further strengthen India-Luxembourg relations that are strongly rooted in our shared belief in democratic values and the Rule of Law.”