ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କ୍ରିକେଟ ବିଶ୍ୱକପ୍ ଫାଇନାଲ ପାଇଁ ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
19 NOV 2023 12:44PM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ୱକପ ଫାଇନାଲ ମ୍ୟାଚ ପାଇଁ ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଜି ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆ ପୂରା ଟୁର୍ନାମେଣ୍ଟରେ ଅପରାଜେୟ ଧାରା ବଜାୟ ରଖି ଆଜି ଅଷ୍ଟ୍ରେଲିଆକୁ ଫାଇନାଲରେ ଭେଟିବାକୁ ଯାଉଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଟିମ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ ଶୁଭକାମନା!
୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟ ଆପଣମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଉତ୍ସାହିତ ଅଛନ୍ତି ।
ଆପଣମାନେ ଚମକିବା ଜାରି ରଖନ୍ତୁ, ଭଲ ଖେଳନ୍ତୁ ଏବଂ ଖେଳଭାବନାକୁ ସମର୍ଥନ କରନ୍ତୁ ।’

Prime Minister's Office
PM wishes Team India for the Cricket World Cup final
19 NOV 2023 12:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister has conveyed his best wishes to Team India for their World Cup Final match today.
Team India maintained an unbeaten streak throughout the tournament and takes on Australia in the final today.
The Prime Minister posted on X :
"All the best Team India!
140 crore Indians are cheering for you.
May you shine bright, play well and uphold the spirit of sportsmanship."