Prime Minister's Office
PM wishes Team India for the Cricket World Cup final
19 NOV 2023 12:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister has conveyed his best wishes to Team India for their World Cup Final match today.
Team India maintained an unbeaten streak throughout the tournament and takes on Australia in the final today.
The Prime Minister posted on X :
"All the best Team India!
140 crore Indians are cheering for you.
May you shine bright, play well and uphold the spirit of sportsmanship."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ ফাইনেলগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা তিম ইন্দিয়া য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
19 NOV 2023 12:44PM by PIB Imphal
ঙসি মখোয়গী ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ ফাইনেলগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা তিম ইন্দিয়াদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা তিম ইন্দিয়া মাইথিবা পীবা ঙমদবা লাকখি অমসুং ঙসি অস্ত্রেলিয়াগা ফাইনেলদা থেংনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“তিম ইন্দিয়া য়াইফ-পাউজেল পীজরি!
ভারতমচা করোর ১৪০না অদোমগীদমক হরাওবা ফোঙদোক্লি।
অদোম ঙান্থোইগনি, ফজনা শানগনি অমসুং শান্নবগী অফবা ৱাখল্লোন য়োকখৎকনি”।