প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা তেলুগু এক্তর শ্রী চন্দ্র মোহন গরুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 NOV 2023 5:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা তেলুগু এক্তর শ্রী চন্দ্র মোহন গরুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
শক্নাইরবা তেলুগু এক্তর শ্রী চন্দ্র মোহন গরুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। মহাক সিনেমাগী তাইবংদা মশেক মঙাল চাউবা মীওই অমনি। মহাক্কী শক্তি লৈরবা পার্ফোরমেন্স অমসুং অখন্নবা কেরিস্মানা ভাবোকশিংবু চহি কয়া শুমহৎতুনা লাকখি। মহাক্না তাইবং থাদোকখিবদা মেনশিনবা ঙম্লরোইদবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মশীং থিঙমদ্রবা মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM expresses deep grief on passing away of noted Telugu actor, Shri Chandra Mohan Garu
11 NOV 2023 5:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of noted Telugu actor, Shri Chandra Mohan Garu.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply saddened by the demise of noted Telugu actor Shri Chandra Mohan Garu. He was a luminary of the world of cinema. His powerful performances and unique charisma enchanted audiences for generations. His departure leaves a void in the creative world that will be hard to fill. My thoughts are with his family and countless admirers. Om Shanti.”