প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দেশজুৰি ভোকেল ফৰ লোকেল আন্দোলনে যথেষ্ট গতি লাভ কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
নাগৰিকসকলক নমো এপত থলুৱা সামগ্ৰীৰ সৈতে ছেলফি শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়
06 NOV 2023 6:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্থানীয় সামগ্ৰীৰ প্ৰচাৰৰ ওপৰত এটা প্ৰেৰণাদায়ক ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰি সমগ্ৰ দেশতে ভোকেল ফৰ লোকেল আন্দোলনে যথেষ্ট গতি লাভ কৰা বুলি মন্তব্য কৰিছে। লগতে শ্ৰী মোদীয়ে নাগৰিকসকলক নমো এপত থলুৱা সামগ্ৰীৰ সৈতে ছেলফি শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আৰু ইউ পি আইৰ জৰিয়তে ধন পৰিশোধ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“দেশজুৰি ভোকেল ফৰ লোকেল আন্দোলনে যথেষ্ট গতি লাভ কৰিছে।”

Prime Minister's Office
Vocal For Local movement is getting great momentum across the country: PM
Urges citizens to share selfies with indigenous products on Namo App
06 NOV 2023 6:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked the Vocal For Local movement is getting great momentum across the country as he shared an inspirational video on promoting local products. Shri Modi also urged the citizens to share selfies with indigenous products on Namo App and make payments via UPI.
The Prime Minister posted on X:
“The Vocal For Local movement is getting great momentum across the country.”