প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টন মহিলা একক SL3 ইভেণ্টত মনদ্বীপ কৌৰৰ ব্ৰঞ্জ জয়; প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ ৰ বেডমিণ্টন মহিলা একক SL3 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মনদ্বীপ কৌৰক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে: “এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলা একক SL3 ত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰি মনদ্বীপ কৌৰে এক উল্লেখযোগ্য নজিৰ স্থাপন কৰিছে। কৃতী খেলুৱৈগৰাকীক অভিনন্দন আৰু আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা।”

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Mandeep Kaur in Badminton Women's Singles SL3 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mandeep Kaur on winning the Bronze medal in Badminton Women's Singles SL3 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A remarkable achievement by Mandeep Kaur as she secures the Bronze Medal in Women's Singles SL3 at the Asian Para Games. Congrats to her and all the best for the endeavours ahead.”