Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Mandeep Kaur in Badminton Women's Singles SL3 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mandeep Kaur on winning the Bronze medal in Badminton Women's Singles SL3 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“A remarkable achievement by Mandeep Kaur as she secures the Bronze Medal in Women's Singles SL3 at the Asian Para Games. Congrats to her and all the best for the endeavours ahead.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন্দীপ কৌরনা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী নুপীগী বেদমিন্তন সিঙ্গল SL3 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মন্দীপ কৌরনা চাইনাগী হাংঝৌদা চত্থরিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী নুপীগী বেদমিন্তন সিঙ্গল SL3 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
" মন্দীপ কৌরনা চাইনাগী হাংঝৌদা চত্থরিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী নুপীগী বেদমিন্তন সিঙ্গল SL3 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌদুনা চাউনা মায় পাকখ্রে। মহাক্কীদমক হরাওবা ফোঙদোকচরি অমসুং তুংদসু মায় পাকপা ওইরসনু।"