প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছৰ দবাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে অশ্বিনী মাকৱানাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 OCT 2023 8:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ দবা বি-১ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে অশ্বিনী মাকৱানাক অভিনন্দন জনাইছে।
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“পুৰুষৰ দবা বি-১ শাখা(ব্যক্তিগত)ত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে অশ্বিনী মাকৱানাক অভিনন্দন জনাইছো।
তেওঁৰ এই উজ্জ্বল প্ৰদৰ্শনে ভাৰতৰ পেৰা স্প’ৰ্টছ গৌৰৱত আৰু এটা পদক যোগ কৰিলে। তেওঁ এই চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শন অব্যাহত ৰাখক তাকে কামনা কৰিলোঁ। তেওঁৰ উজ্বল ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালোঁ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Ashwin Makwana for winning bronze in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Ashwin Makwana for winning a bronze medal in the men's chess B1 category at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Ashwin Makwana for clinching the Bronze Medal in Men's Chess B1 Category (Individual).
His brilliance adds another medal to India's para sports glory. May he keep up the fantastic work and wishing him the very best for his future endeavours."