Prime Minister's Office
PM congratulates Ashwin Makwana for winning bronze in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Ashwin Makwana for winning a bronze medal in the men's chess B1 category at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Ashwin Makwana for clinching the Bronze Medal in Men's Chess B1 Category (Individual).
His brilliance adds another medal to India's para sports glory. May he keep up the fantastic work and wishing him the very best for his future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক অস্বিন মক্বানাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 8:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেস বি১ কাঙলুপ্তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক অস্বিন মক্বানাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“নুপাগী চেস বস১ কাঙলুপ্তা (ইন্দিভিজুএল) ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক অস্বিন মক্বানাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।
মহাক্কী হৈশিংবনা ভারতকী পেরা স্পোর্তসকী মিংচৎলক্তা মেদল অমগা হাপচিল্লে‍। মহাক্কী নীংথিরবা থৌওং মখা চত্থবা ঙম্বা ওইরসনু অমদি মহাক্কী তুংগী খোঙচত্তা অফবতা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি‍।”