প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ডাবলছ বেডমিণ্টনত ৰূপৰ পদক জয় কৰা চিৰাগ বাৰেথা, ৰাজকুমাৰক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 OCT 2023 7:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত পুৰুষৰ ‘ডাবলছ বেডমিণ্টন এছইউ৫ প্ৰতিযোগিতা’ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে চিৰাগ বাৰেথা আৰু ৰাজকুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ তেওঁলোকৰ দলবদ্ধ প্ৰদৰ্শনৰ প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"বেডমিণ্টন- পুৰুষৰ ‘ডাবলছ এছইউ ৫ প্ৰতিযোগিতা’ত অতুলনীয় প্ৰদৰ্শনেৰে ৰূপৰ পদক জয় কাৰৰ বাবে @ChiragBaretha আৰু @Rajkuma29040719ক অভিনন্দন জনাইছোঁ। তেওঁলোকৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে জনাইছোঁ শুভেচ্ছা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Chirag Baretha, Rajkumar for winning silver in men's doubles badminton at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Chirag Baretha and Rajkumar for wining a silver medal in the men's doubles badminton SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their teamwork.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to @ChiragBaretha and @Rajkuma29040719 for their incredible Silver win in Badminton - Men's Doubles SU5 event. Best wishes for their endeavours ahead."