প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চিরাগ বরেথা, রাজকুমারবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন জুরাদা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 7:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি চিরাগ বরেথা, রাজকুমারবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন জুরা SU5 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না মখোয়গী তীম ৱার্কপুসু শীংথাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"@ChiragBaretha অমসুং @Rajkuma29040719বু নুপাগী বেদমিন্তন জুরা SU5 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্লি! তুংদা লাক্কদবশিংদসু মায় পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Chirag Baretha, Rajkumar for winning silver in men's doubles badminton at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Chirag Baretha and Rajkumar for wining a silver medal in the men's doubles badminton SU5 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their teamwork.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to @ChiragBaretha and @Rajkuma29040719 for their incredible Silver win in Badminton - Men's Doubles SU5 event. Best wishes for their endeavours ahead."