Prime Minister's Office
PM congratulates Pooja for winning bronze in women's 1500m T-20 at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Pooja for winning a bronze medal in the women's 1500m T-20 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised her grit and performance.
The Prime Minister posted on X:
"It is an outstanding Bronze for Pooja in Women's 1500m T-20 at the Asian Para Games!
Heartiest congratulations Pooja. Her grit and incredible performance have led to this success."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুজাগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী ১৫০০ মিতর তি-২০দা ব্রোঞ্জ ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 8:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী ১৫০০ মিতর তি-২০ মশান্নদা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকপদা পুজাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
মহাক্না মাগী মথৌনা অমদি পর্ফোর্মেন্সপু থাগৎখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপীগী ১৫০০ মিতর তি-২০দা পুজানা ফংলক্লিবসি মশক থোকপা ব্রোঞ্জ অমন‍ি‍।
পুজাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মহাক্কী মথৌনা অমদি অঙকপা ফংলবা পর্ফোর্মেন্সনা মায় পাকপা অসি পুরক্লিবনি‍।”