প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লক্সিতপু এসিয়ন পেরা গেম্সকী জেবলিন থ্রোদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
27 OCT 2023 5:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লক্সিতপু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী জেবলিন থ্রো F54 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"লক্সিতপু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২গী জেবলিন থ্রো F54 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
মহাক্না থৌনা অমসুং অচেৎপা ৱাখল্লোন উৎলে। মহাক্কীচমক চাউথোকচৈ।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Laxit for winning bronze in javelin throw at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Laxit for securing a bronze medal in the men's javelin throw-F54 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Laxit for clinching the Bronze Medal in Men's Javelin Throw-F54 at the Asian Para Games 2022.
He has shown great spirit and determination. Proud of him."