Prime Minister's Office
PM congratulates Laxit for winning bronze in javelin throw at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Laxit for securing a bronze medal in the men's javelin throw-F54 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Laxit for clinching the Bronze Medal in Men's Javelin Throw-F54 at the Asian Para Games 2022.
He has shown great spirit and determination. Proud of him."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত জেভেলিন থ্ৰ’ত লক্ষীটৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
27 OCT 2023 5:48PM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ জেভলিন থ্ৰ’-এফ৫৪ ইভেণ্টত আজি ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে লক্ষীটক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ জেভেলিন থ্ৰ'-এফ ৫৪ ত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে লক্ষীটক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছো।
তেওঁ অতিশয় শক্তিশালী ইচ্ছাশক্তি আৰু দৃঢ়তা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। আমি সকলো গৌৰৱান্বিত।”