প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা জেবলিন থ্রোদা অজীত শিংহনা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 9:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্সতা জেবলিন থ্রো এফ.৪৬ ইভেন্ততা ঙসি অজীত সিংহনা শেঞ্জেংগী তক্মান অমা ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
"জেবলিন থ্রো এফ.৪৬ ইভেন্ততা অজীত সিংহনা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকপা অসি য়াম্না চাওবা মাই পাকপা অমনি। মাই পাকপা অসি মহাক্কী হোৎনবা কনবা অমসুং কৎথোকপগী মহৈনি। তুংদসু মাই পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Ajeet Singh for winning bronze in javeline throw at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Ajeet Singh for winning a bronze medal at the Hangzhou Asian Para Games javeline throw F46 event.
The Prime Minister posted on X:
"A tremendous achievement by Ajeet Singh as he secured the Bronze Medal in the Javelin Throw F46 event. This success is a result of his hard work and dedication. Best wishes for his upcoming endeavours."