Prime Minister's Office
PM congratulates Ashok for winning bronze in Men's 65 kg event at Asian Para Games
24 OCT 2023 9:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Ashok for winning a bronze medal in the Men's - 65 kg event at the Asian Para Games.
He praised Ashok's incredible skill, strength and determination.
The Prime Minister posted on X:
"A triumphant moment for our para powerlifter Ashok!
Congratulations Ashok on your Bronze Medal win in the Men's - 65 kg event.
His incredible skill, strength and determination have brought glory to our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অশোকপু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী কিলো ৬৫গী ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 9:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অশোকপু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী কিলো ৬৫গী ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না অশোক্কী হৈশিংবা, পাঙ্গল অমসুং ৱাখল্লোনবু থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"ঐখোয়গী পাৱর লিফতর শোক্কী মায় পাকপগী মীকুপা অমা!
অশোকপু নুপাগী কিলো ৬৫গী ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
মহাক্কী হৈশিংবা, পাঙ্গল অমসুং ৱাখল্লোন্না ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা মায় পাকপা পুরকখ্রে।"