ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶିଷ୍ଟ କ୍ରିକେଟର ଶ୍ରୀ ବିଶନ ସିଂ ବେଦୀଙ୍କ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
23 OCT 2023 5:21PM by PIB Bhubaneshwar
ବିଶିଷ୍ଟ କ୍ରିକେଟର ଶ୍ରୀ ବିଶନ ସିଂ ବେଦୀଙ୍କ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ବିଶିଷ୍ଟ କ୍ରିକେଟର ଶ୍ରୀ ବିଶନ ସିଂ ବେଦୀଙ୍କ ପରଲୋକରେ ଦୁଃଖିତ । ଖେଳ ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ଅତୁଟ ଆଗ୍ରହ ଥିଲା ଏବଂ ତାଙ୍କର ଆଦର୍ଶ ବୋଲିଂ ଭାରତକୁ ଅନେକ ସ୍ମରଣୀୟ ବିଜୟ ଦେଇଥିଲା । ସେ ଭବିଷ୍ୟତ ପିଢ଼ିର କ୍ରିକେଟରଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦେବା ଜାରି ରଖିବେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।’

Prime Minister's Office
PM expresses deep grief on passing away of noted cricketer Shri Bishan Singh Bedi
23 OCT 2023 5:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of noted cricketer Shri Bishan Singh Bedi.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply saddened by the passing of noted cricketer Shri Bishan Singh Bedi Ji. His passion for the sport was unwavering and his exemplary bowling performances led India to numerous memorable victories. He will continue to inspire future generations of cricketers. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”