Prime Minister's Office
PM expresses deep grief on passing away of noted cricketer Shri Bishan Singh Bedi
23 OCT 2023 5:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of noted cricketer Shri Bishan Singh Bedi.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply saddened by the passing of noted cricketer Shri Bishan Singh Bedi Ji. His passion for the sport was unwavering and his exemplary bowling performances led India to numerous memorable victories. He will continue to inspire future generations of cricketers. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা ক্রিকেতর শ্রী বিশন সিংহ বেদিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 5:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা ক্রিকেতর শ্রী বিশন সিংহ বেদিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"শক্নাইরবা ক্রিকেতর শ্রী বিশন সিংহ বেদিনা লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুঙাইতবা ফোঙদোকচরি। মহাক শান্নখোৎনবা অদুক্কী মতী পামজরম্মি অমসুং মহাক্কী বোল লংবগী পার্ফোরমেন্সনা ভারতপু থেংখাং কয়াদা মায় পাকপা পুরকখি। মহাক্না তুংদা হৌরক্কদবা চারোনশিংদা ইনোৎ পীদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু পামজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"