Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Praveen Kumar in Men's High Jump T64 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Praveen Kumar on winning the Gold medal in Men's High Jump T64 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Outstanding performance by Praveen Kumar in the Men's High Jump T64 event at the Asian Para Games. Delighted that he won the Gold Medal. His success is a testament to his unwavering determination and hard work. May he continue to soar higher and inspire many more with his achievements!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী হাই জম্প তি.৬৪দা প্রভীন কুমারনা সনাগী তকমান লৌরকপকদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 6:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংজৌদা পাংথোকপা এসিয়ন পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী হাই জম্প তি.৬৪দা প্রভীন কুমারনা সনাগী তকমান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা xদা পোস্ত তৌখিঃ
" এসিয়ন পেরা গেমস্তা নুপাগী হাই জম্প তি.৬৪ ইভেন্ততা প্রভীন কুমারনা য়াম্না ফজনা পর্ফোর্ম তৌখি। মহাক্না সনাগী তকমান ফংলকপা অসিদা নুংঙাইবা ফাওই। মহাক্কী মাই পাকপা অসিনা মহাক্কী হোংবা নাইদবা অচেৎপা নিংজবা অমসুং হোৎনজবশিংগী অশেংবা খুদম্নি। মহাক হেন্না মাই পাকপা ওইরসনু অমসুং মহাক্কী মাই পাকপশিংদগী মীওই কয়াদসু পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু!"