Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Praveen Kumar in Men's High Jump T64 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Praveen Kumar on winning the Gold medal in Men's High Jump T64 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Outstanding performance by Praveen Kumar in the Men's High Jump T64 event at the Asian Para Games. Delighted that he won the Gold Medal. His success is a testament to his unwavering determination and hard work. May he continue to soar higher and inspire many more with his achievements!”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৬৪ ইভেণ্টত প্ৰবীণ কুমাৰৰ স্বৰ্ণজয়, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
23 OCT 2023 6:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি ৬৪ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰবীণ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত লিখিছে -
‘এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৬৪ ইভেণ্টত প্ৰবীণ কুমাৰৰ অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনত আপ্লুত হৈছো। তেওঁ এই প্ৰদৰ্শনেৰে স্বৰ্ণপদক জয় কৰাত অতি আনন্দিত। এই সফলতা তেওঁৰ অদম্য দৃঢ়তা আৰু কঠোৰ পৰিশ্ৰমৰ প্ৰমাণ। তেওঁ আৰু অধিক সাফল্যৰে গৰিমামণ্ডিত হওক আৰু তেওঁৰ কৃতিত্বৰে আন বহুতকে অনুপ্ৰাণিত কৰক!”