প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী কেরলাগী মুখ্য মন্ত্রী VS অচুথানন্দনগী 100 শুবা মপোক নুমিৎতা য়াই ফাউজেল পীখ্রে
20 OCT 2023 10:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হান্নগী কেরলাগী মুখ্য মন্ত্রী VS অচুথানন্দনগী 100 শুবা মপোক নুমিৎতা য়াই ফাউজেল পীখ্রে।
মহাক্না অচুথানন্দনবু কেরলাগী মীয়াম চহি তরা হেন্না সেবা তৌরকপগীদমক শিংথাখি অমসুং পুন্সি নুংশাংবা অমসুং নাদ য়েক্তনা লৈনবা নিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"হান্নগী কেরলাগী মুখ্য মন্ত্রী VS অচুথানন্দনগী মফমদা অখন্নবা 100 শুবা মপোক নুমিৎতা য়াই ফাউজেল পীজরি। মহাক্না চহি তরা হেন্না কেরলাগী মীয়ামগীদমক হোৎনরকখ্রে। ঐখোয়না ঐখোয় ঐখোয়গী রাজ্যশিংগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা থৌ পুরিঙৈ মতমদা শানখিবা ৱারীশিং নিংশিংলি। পুন্সি নুংশাংবা অমসুং নাদ য়েক্তবা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM greets former Kerala CM VS Achuthanandan on 100th birthday
20 OCT 2023 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today greeted former Kerala chief minister Shri VS Achuthanandan on his 100th birthday.
He praised Achuthanandan for serving the people of Kerala for decades and wished him a long and healthy life.
The Prime Minister posted on X:
"Greetings to former Kerala CM Shri VS Achuthanandan Ji on the special occasion of his 100th birthday. He has been working for the people of Kerala for decades. I recall my interactions with him, particularly when we both were serving as Chief Ministers of our respective states. May he lead a long and healthy life."