প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পুলিস পার্সনেলশিংবু পুলিস কম্মেমোরেসন নুমিৎতা মখোয়গী হনবা লৈত্রবা কত্থোকপশিংগীদমক পুক্নিং থৌগৎখ্রে
21 OCT 2023 8:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুলিস পার্সনেলশিংবু পুলিস কম্মেমোরেসন নুমিৎতা মখোয়গী হনবা লৈত্রবা কত্থোকপশিংগীদমক পুক্নিং থৌগৎখ্রে।
শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা X তা থাগৎখিঃ
"পুলিস কম্মেমোরেসন নুমিৎ অসিদা, ঐখোয়া পুলিস পার্সনেলশিংগী হনবা লৈত্রবা কত্থোকপশিংগীদমক পুক্নিং থৌগৎলি। মখোয়না খুদোংথীবা কয়াদা শৌগৎপীনবা অচৌবা য়ুম্বীনি অমসুং মীয়ামগী তেক্ত কায়দবা ওইনবগীদমক মখোয়না হোৎনবীরি। মখোয়গী মথৌদা হনবা লৈতনা হোৎনবনা থৌনা লৈবগী অশেংবা মশক অদু উৎলি। থৌনা লৈনা কত্থোকখ্রবা পার্সনেল খুদিংমক্কী মফমদা থম্মোই শেংনা ইকাই খুম্নবা উৎচরি।"

Prime Minister's Office
PM lauds the relentless dedication of the police personnel on Police Commemoration Day
21 OCT 2023 8:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to police personnel on Police Commemoration Day today.
Shri Narendra Modi posted on X :
"On Police Commemoration Day, we laud the relentless dedication of our police personnel. They are pillars of great support, guiding citizens through challenges and ensuring safety. Their unwavering commitment to service embodies the true spirit of heroism. A heartfelt tribute to all the personnel who have made the ultimate sacrifice."