প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গজাদা অল অহলি হোস্পিতালদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 OCT 2023 1:48PM by PIB Imphal
গজাদা অল অহলি হোস্পিতালদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শ্রী মোদীনা থম্মোয় শোক্নবা অৱাবা ফোঙদোকখি অমসুং অশোকপশিং ফগৎলক্নবা থৌনিজখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গজাদা অল অহলি হোস্পিতালদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐখোয়না থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি অমসুং অশোকপশিং ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
চৎথরিবা লাল অসিদা মীচম মীয়াম শোকপা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি অমসুং মসিদা চেন্নরিবশিংনা দাইত্ব লৌগদবনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles tragic loss of lives at the Al Ahli Hospital in Gaza
18 OCT 2023 1:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the tragic loss of lives at the Al Ahli Hospital in Gaza.
Shri Modi extended heartfelt condolences to the families of the victims and prayed for speedy recovery of those injured.
In a X post, the Prime Minister said;
“Deeply shocked at the tragic loss of lives at the Al Ahli Hospital in Gaza. Our heartfelt condolences to the families of the victims, and prayers for speedy recovery of those injured.
Civilian casualties in the ongoing conflict are a matter of serious and continuing concern. Those involved should be held responsible.”