প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আয়ুষ্মান ভৱ অভিযানলৈ ব্যাপক সঁহাৰিক শলাগ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 OCT 2023 8:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অংগদান অভিযানৰ সফলতাক শলাগ লয়। আয়ুষ্মান ভৱ অভিযানৰ অধীনত ৮০,০০০ ৰোধিক লোকে নিজৰ অংগদানৰ অংগীকাৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"এই প্ৰচেষ্টালৈ ব্যাপক সঁহাৰি প্ৰত্যক্ষ কৰি সন্তোষ পাইছোঁ! এয়া সঁচাকৈয়ে জীৱন ৰক্ষাৰ দিশত এটি উল্লেখযোগ্য পদক্ষেপ। মই আশা কৰিছোঁ যে ভৱিষ্যতে অধিক লোকে এই বিনম্ৰ পদক্ষেপত অংশগ্ৰহণ কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM lauds great response to Ayushman Bhav campaign
16 OCT 2023 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today applauded the success of organ donation drive as over 80,000 People have taken the pledge to donate their organs, under the Ayushman Bhav campaign.
The Prime Minister posted on X :
"Gladdened by the overwhelming response to this effort! This is indeed a remarkable step towards saving lives. I do hope more people join this noble initiative in the future."