ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆୟୁଷ୍ମାନ ଭବ ଅଭିଯାନର ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
16 OCT 2023 8:31PM by PIB Bhubaneswar
ଆୟୁଷ୍ମାନ ଭବ ଅଭିଯାନରେ ୮୦,୦୦୦ରୁ ଅଧିକ ଲୋକ ନିଜ ଅଙ୍ଗଦାନ ପାଇଁ ସଂକଳ୍ପ ନେଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଏହି ଅଙ୍ଗଦାନ ଅଭିଯାନର ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏହି ଉଦ୍ୟମକ ବିପୁଳ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ମିଳିଥିବାରୁ ବେଶ୍ ଆନନ୍ଦିତ! ଏହ ବାସ୍ତବରେ ଜୀବନ ରକ୍ଷା ଦିଗରେ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପଦକ୍ଷେପ । ଭବିଷ୍ୟତରେ ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଲୋକ ଏହି ମହାନ୍ କାର୍ଯ୍ୟରେ ଯୋଗଦାନ କରିବେ ବୋଲି ଆଶା ।’

Prime Minister's Office
PM lauds great response to Ayushman Bhav campaign
16 OCT 2023 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today applauded the success of organ donation drive as over 80,000 People have taken the pledge to donate their organs, under the Ayushman Bhav campaign.
The Prime Minister posted on X :
"Gladdened by the overwhelming response to this effort! This is indeed a remarkable step towards saving lives. I do hope more people join this noble initiative in the future."