Prime Minister's Office
PM lauds great response to Ayushman Bhav campaign
16 OCT 2023 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today applauded the success of organ donation drive as over 80,000 People have taken the pledge to donate their organs, under the Ayushman Bhav campaign.
The Prime Minister posted on X :
"Gladdened by the overwhelming response to this effort! This is indeed a remarkable step towards saving lives. I do hope more people join this noble initiative in the future."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আয়ুশ্মান ভব কেম্পেন্না চাউনা রেস্পোন্স ফংবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 OCT 2023 8:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি আয়ুশ্মান ভব কেম্পেনগী মখাদা মীওই 80,000 হেনবনা মখোয়গী হকচাংগী কয়াৎ দান তৌনবা ৱাশক লৌদুনা ওর্গান দোনেসন দ্রাইব মাইপাকপা ঙমখিবদা থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“খোঙথাং অসিদা চাউনা রেস্পোন্স ফংবদা নুংঙাইবা পোকই! মসি তশেংনমক মীওইবগী পুন্সিশিং কন্নবগী মাইকৈদা চংশিনবা অচৌবা খোঙথাং অমনি। তুংলমচৎতা অফবা থৌশিল অসিদা মীওই কয়ানা য়াওশিল্লক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ।”