Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to accident in Chhatrapati Sambhajinagar
Announces ex-gratia from PMNRF
15 OCT 2023 9:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a accident in Chhatrapati Sambhajinagar district of Maharashtra. PM also wished speedy recovery for those who got injured in this accident.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Pained by the loss of lives due to an accident in Chhatrapati Sambhajinagar district. My thoughts are with those who lost their loved ones. I wish the injured a speedy recovery. An ex-grata of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ছত্রপতী সমভাজিনগরদা লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদবশিংগী অৱাবা ফোঙদোক্লি
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
15 OCT 2023 9:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী ছত্রপতী সমভাজিনগর দিস্ত্রিক্তা থোকপা লাইবক থিবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। থৌদোক্তুদা শোক্লবশিংবু থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২ অমদি অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“ছত্রপতী সমভাজিনগর দিস্ত্রিক্তা লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদুনা ৱাহল্লে‍। ইমুং মনুং নক্ন-চান্নবা কায়নখ্রবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি‍। অশোকপশিংসু থুনা ফগৎলকপা ওইসনু হায়না ঐনা থৌনিজরি‍। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীরগনি‍। অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”