প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আই.সি.সি মেন্স ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ ২০২৩গী অহানবা মেতচ অনি মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেত তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 OCT 2023 10:12PM by PIB Imphal
অস্ত্রেলিয়া অমসুং অফগানিস্থানগী মথক্তা আই.সি.সি মেন্স ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ ২০২৩গী অহানবা মেতচ অনি মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অস্ত্রেলিয়াগী মায়োক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগদবা মখোয়গী হৌদোকপগী মেতচ অমা মাইপাক্লবা মতুংদা, ৱার্ল্দ কপতা অফগানিস্থান থোইদুনা ঐখোয়গী ক্রিকেত তিম মখা তানা মখোয়গী ফজরবা পর্ফোমেন্স উৎখি। তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team for winning first two matches of ICC Men's Cricket World Cup 2023
11 OCT 2023 10:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Cricket Team for winning first two matches of ICC Men's Cricket World Cup 2023 against Australia and Afghanistan.
The Prime Minister posted on X:
“After a memorable win in their opening match against Australia, our cricket team continues their excellent performance with an impressive win against Afghanistan in the World Cup. Congratulations to the team.”