প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইজ্রেলদ চত্থরকখিবা তেরোরিস্ত লান্দাগী পাউ তাবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
খুদোংথিবা পুংফমসিদা ভারতনা ইজ্রেলগীদমক লেপ্লি: পি.এম.
07 OCT 2023 5:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজ্রেলদা তেরোরিস্তনা লান্দারকপগী পাউ তাবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে‍। খুদোংথিবগী পুংফমসিদা ভারতনা ইজ্রেলগীদমক লেপ্লি অমদি মরাল লৈজদ্রবা অৱাফমদা তারবা মীওইশিং অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংগীদমক থৌনিজরি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“ইজ্রেলদা তেরোরিস্তনা লান্দারকপগী পাউনা য়াম্না নুংঙাইহন্দ্রে‍। মরাল লৈজদ্রবা অৱাফমদা তারবা মীওইশিং অমদি মখোয়গী ইমুং মনুংগীদমক ঐখোয়না খল্লি অমদি থৌনিজরি‍। খুদোংথিবগী পুংফমসিদা ঐখোয়না ইজ্রেলগীদমক লেপ্লি‍।”

Prime Minister's Office
PM expresses shock at news of terrorist attacks in Israel
India stands in solidarity with Israel at this difficult hour: PM
07 OCT 2023 5:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep shock by news of terrorist attacks in Israel. He remarked that India stands in solidarity with Israel at this difficult hour and thoughts and prayers are with the innocent victims and their families.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply shocked by the news of terrorist attacks in Israel. Our thoughts and prayers are with the innocent victims and their families. We stand in solidarity with Israel at this difficult hour.”