Prime Minister's Office
PM hails historic Gold by Kabaddi Women's team at the Asian Games
07 OCT 2023 8:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kabaddi Women's team for winning a historic Gold medal at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"It is a historic moment for India at the Asian Games. Our Kabaddi Women's team has clinched the Gold! This victory is a testament to the indomitable spirit of our women athletes. India is proud of this success. Congrats to the team. My best wishes for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন গেম্সতা কবদ্দীগী নুপীগী তীমনা পুৱারী ওইরবা গোল্দ লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 8:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সতা কনদ্দীগী নুপীগী তীমনা পুৱারী ওইরবা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
X তা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"এসিয়ন গেম্সতা মসি ভারতকী ওইনা পুৱারী ওইরবা মীকুপ অমনি। ঐখোয়গী কবদ্দীগী নুপীগী তীমনা গোল্দ লৌবা ঙম্লে! মসিগী মাইপাকপা অসি ঐখোয়গী নুপী শান্নরোয়শিংগী লম্বা লৈত্রবা থৌনাগী খুদম অমনি। ভারতনা মাইপাকপা অসিগীদমক চাউথোকচবা পোকই। তীম অসিবু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংদা মাইপাকপা ওইরসনু হায়না ঐনা য়াইফ মঙ্গোল পীজরি।"