প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অভে সিংহ অমসুং অনহত সিংহনা স্ক্বাস মিক্স দবল্সতা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
04 OCT 2023 7:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অভে সিংহ অমসুং অনহত সিংহনা এসিয়ন গেম্সতা স্ক্বাস মিক্স দবল্সতা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
" @abhaysinghk98 অমসুং @Anahat_Singh13 না ভারতকীদমক স্ক্বাস মিক্স দবল্সতা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি! য়াম্না নীংথিবা পারফোর্মেন্স পীখি। নখোয়গী তুংগী লম্বেদসু মায় পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Abhay Singh and Anahat Singh for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles
04 OCT 2023 7:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Abhay Singh and Anahat Singh for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations @abhaysinghk98 and @Anahat_Singh13 for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles for India! This was a truly fantastic performance. Best wishes for your future endeavours.”