প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্কোয়াছ মিক্সড ডাবলছত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অভয় সিং আৰু অনাহত সিঙক অভিনন্দন জনাইছে
04 OCT 2023 7:15PM by PIB Guwahati
এছিয়ান গেমছত স্কোয়াছ মিক্সড ডাবলছত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভয় সিং আৰু অনাহত সিঙক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
“ভাৰতৰ হৈ স্কোয়াছ মিক্সড ডাবলছত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভৰ বাবে @abhaysinghk98 আৰু @Anahat_Singh13ক অভিনন্দন জনালোঁ! এয়া সঁচাকৈয়ে এক কল্পনাতীত প্ৰদৰ্শন। আপোনালোকৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰাজিৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Abhay Singh and Anahat Singh for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles
04 OCT 2023 7:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Abhay Singh and Anahat Singh for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations @abhaysinghk98 and @Anahat_Singh13 for winning the Bronze Medal in Squash Mixed Doubles for India! This was a truly fantastic performance. Best wishes for your future endeavours.”