Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates boxer, Parveen Hooda for winning the Bronze Medal in the Women's Boxing 57kg event
04 OCT 2023 7:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated boxer, Parveen Hooda for winning the Bronze Medal in the Women's Boxing 57kg event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Another Medal in Boxing...
Congratulations to @BoxerHooda for winning the Bronze Medal in the Women's Boxing 57kg event. This Medal is a testament to her hard work.
All the best for her future!”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହିଳା ବକ୍ସରଙ୍କ 57 କିଲୋଗ୍ରାମ ଭାର ବର୍ଗର ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ବକ୍ସର ପରବୀନ ହୁଡାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 OCT 2023 7:17PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍‌ ରେ ମହିଳା ବକ୍ସରଙ୍କ 57 କିଲୋଗ୍ରାମ ଭାର ବର୍ଗର ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ବକ୍ସର ପରବୀନ ହୁଡାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ଟ୍ବିଟ୍ କରିଛନ୍ତି :
‘‘ବକ୍ସିଂରେ ଆଉ ଏକ ପଦକ…
ମହିଳା ବକ୍ସରଙ୍କ 57 କିଲୋଗ୍ରାମ ଭାର ବର୍ଗର ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ @ ବକ୍ସର ହୁଡ଼ାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ଏହି ପଦକ ତାଙ୍କର କଠିନ ପରିଶ୍ରମର ପ୍ରମାଣ ଅଟେ।
ତାଙ୍କର ଉଜ୍ଜ୍ବଳ ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ଶୁଭ କାମନା।