ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ମହିଳା ଟ୍ରାପ୍ ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
01 OCT 2023 8:19PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ମହିଳା ଟ୍ରାପ୍ ଟିମର ମନିଷା କିର, ପ୍ରୀତି ରଜକ ଏବଂ ରାଜେଶ୍ୱରୀ କୁମାରୀଙ୍କ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଆମ ମହିଳା ଟ୍ରାପ୍ ଟିମର ଦକ୍ଷତା ଏବଂ କୌଶଳର ଏକ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ଯୋଗୁ ଭାରତ ଏହି ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ହାସଲ କରିଛି! ଅସାଧାରଣ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ମନିଷା କିର, ପ୍ରୀତି ରଜକ ଏବଂ ରାଜେଶ୍ୱରୀ କୁମାରୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister appreciates Women's Trap Team on winning Silver medal
01 OCT 2023 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi appreciated spectacular performance of Women's Trap Team, Manisha Keer, Preeti Rajak and Rajeshwari Kumari for winning Silver medal at Asian Games.
Shri Modi said in a X post;
“A spectacular display of skill and precision by our Women's Trap Team, as India wins's Silver Medal in this event! Well done Manisha Keer, Preeti Rajak and @RiaKumari7 for the exceptional performance.”