প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুপীগী ত্রেপ তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:19PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল ফংলকপদা মনিশা কের, প্রিতি রাজক অমসুং রাজেশ্বরি কুমারিগী নুপীগী ত্রেপ তিম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ইভেন্ত অসিদা ভারতনা সিলভর মেদল ফংদুনা, ঐখোয়গী নুপীগী ত্রেপ তিম্না হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খুৎ চুম্বা উৎখ্রে। অখন্নবা পর্ফোমেন্স পীখিবগীদমক মনিশা কের, প্রিতি রাজক অমসুং @RiaKumari7 থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister appreciates Women's Trap Team on winning Silver medal
01 OCT 2023 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi appreciated spectacular performance of Women's Trap Team, Manisha Keer, Preeti Rajak and Rajeshwari Kumari for winning Silver medal at Asian Games.
Shri Modi said in a X post;
“A spectacular display of skill and precision by our Women's Trap Team, as India wins's Silver Medal in this event! Well done Manisha Keer, Preeti Rajak and @RiaKumari7 for the exceptional performance.”