প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছত মহিলা টেবুল টেনিছ ডাবলছ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে ঐহিকা মুখাৰ্জী আৰু সুতীৰ্থা মুখাৰ্জীক অভিনন্দন জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
02 OCT 2023 9:28PM by PIB Guwahati
‘এছিয়ান গে’মছ’ত মহিলা ‘টেবুল টেনিছৰ দ্বৈত প্ৰতিযোগিতা’ত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ঐহিকা মুখাৰ্জী আৰু সুতীৰ্থা মুখাৰ্জীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। ‘এছিয়ান গে’মছ’ত মহিলাৰ দ্বৈত প্ৰতিযোগিতাত এইটো হৈছে ভাৰতৰ প্ৰথম পদক।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত কৰা ‘পোষ্ট’ত কয়:
"ঐহিকা মুখাৰ্জী আৰু সুতীৰ্থা মুখাৰ্জীক ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো। এয়া এক বিশেষ জয় কিয়নো ‘এছিয়ান গে’মছ’ত মহিলাৰ দ্বৈত প্ৰতিযোগিতাত এইটো হৈছে ভাৰতৰ প্ৰথম পদক।
তেওঁলোকৰ নিষ্ঠা, দক্ষতা আৰু দলবদ্ধ প্ৰয়াস অনুকৰণীয়।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Ayhika Mukherjee and Sutirtha Mukherjee on winning the Bronze Medal in women's table tennis doubles event at Asian Games
02 OCT 2023 9:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ayhika Mukherjee and Sutirtha Mukherjee on winning the Bronze Medal in women's table tennis doubles event at Asian Games. This is first ever medal in the women's doubles event by India at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations to Ayhika Mukherjee and Sutirtha Mukherjee on winning the Bronze Medal. This is a special win because it is the first ever medal in the women's doubles event by India at the Asian Games.
Their dedication, skills and teamwork are exemplary."