Prime Minister's Office
PM congratulates Ayhika Mukherjee and Sutirtha Mukherjee on winning the Bronze Medal in women's table tennis doubles event at Asian Games
02 OCT 2023 9:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ayhika Mukherjee and Sutirtha Mukherjee on winning the Bronze Medal in women's table tennis doubles event at Asian Games. This is first ever medal in the women's doubles event by India at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations to Ayhika Mukherjee and Sutirtha Mukherjee on winning the Bronze Medal. This is a special win because it is the first ever medal in the women's doubles event by India at the Asian Games.
Their dedication, skills and teamwork are exemplary."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী তেবল তেন্নিস দবলস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অহিকা মুখর্জি অমসুং সুতিরতা মুখর্জি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 OCT 2023 9:28PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী তেবল তেন্নিস দবলস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহিকা মুখর্জি অমসুং সুতিরতা মুখর্জি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। এসিয়ান গেমসতা ভারতমচানা নুপীগী দবল ইভেন্তদা মেদল ফংবা হন্দক্কী অসিনা অহানবনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা অহিকা মুখর্জি অমসুং সুতিরতা মুখর্জি থাগৎপা ফোঙদোকচরি। এসিয়ান গেমসতা নুপীগী দবল ইভেন্তদা ভারতকী অহানবা মেদল ওইবা মরম্না মসি অখন্নবা মাইপাকপা অমনি।
মখোয়গী কৎথোকপা, হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং তিমৱার্ক তমজনিঙাইনি”।