প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল অমা ফংবদা নুপাগী বেদমিন্তন তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:44PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল অমা ফংবদা নুপাগী বেদমিন্তন তিম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
অখন্নবা তিমগী থবক, হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবা মহাক্না থাগৎখি অমসুং মখোয়না লৈবাক অসি চাউথোকচবা ফাওহল্লে হায়খি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল অমা ফংবদা ঐখোয়গী নুপাগী বেদমিন্তন তিম থাগৎচরি।
@srikidambi, @PRANNOYHSPRI, @lakshya_sen, @satwiksairaj, @Shettychirag04, @ManjunathMithun, @dhruvkapilaa, @SaiPratheek12, @arjunmr, @RohanKa43345391 থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মখোয়গী অখন্নবা তিমগী থবক, হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি চাউথোকচবা ফাওহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Men's Badminton Team on winning a silver medal at Asian Games
01 OCT 2023 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated the Men's Badminton Team on winning the Silver Medal at the Asian Games.
He also praised their exceptional teamwork, skills and determination and said that they have made the nation proud.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to our Men's Badminton Team on winning the Silver Medal at the Asian Games.
Congratulations to @srikidambi, @PRANNOYHSPRI, @lakshya_sen, @satwiksairaj, @Shettychirag04, @ManjunathMithun, @dhruvkapilaa, @SaiPratheek12, @arjunmr, @RohanKa43345391.
Their exceptional teamwork, skills, and determination have made the nation proud."